Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ) - Herná klávesnica
Corsair Raptor Gaming K55 RGB (CZ)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7
Jaka cena bude platit az klavesnici bude mozne koupit cena 3499,- nebo tedy tech 2866,- ??? Sleva plati na predobjednavku porad, nebo ted pouze v ramci masakru cen do 27.8.2017 ?
Zdravim, chtel bych se zeptat na dostupnost tohoto produktu kdy bude mozne zbozi zakoupit? Videl jsem ze tam byl napsan datum 17.8.2017 ale ten asi neplati a uz ho tam ani neuvadite dalsi datum zadny nevidim. Chci se tedy zeptat bude zbozi dostupne radove v tydnech, mesicich??
Dobrý den, české znaky jsou taktéž podsvícené?
Tato klávesnice má podsvícení pouze pod tlačítky, nebo má podsvícení i na každém samotném tlačítku ?
Prosím Vás kdy bude možné tohle zboží zakoupit ?
50 USD = 120€?! Ani s DPH by cenovka nemala presiahnut 70€!!! To len za hlupe CZ popisky si musim priplatit dva krat tolko?!
Dobry den, ten neuveritelny rozdil v cene mezi US a CZ vezi te same klavesnice je opravdu jen kvuli lokalizaci nebo je tam jeste neco? Diky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04