Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB - Vodné chladenie
Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB
Predaj skončil
Poradňa a návody 17 Recenzie 4
Aký velký zdroj potrebujem na toto vodné chladenie?(Aký má odber zo zdroja?)
Bude sa dať namontovať do skrine Zalman Z1 Neo?
Dobrý den koľko ma otáčok za minútu
Zmestí sa do evolveo Y01?
Zmestí sa do sharkoon t3-w?
Zmestí sa do sharkoon vg5-w?
Zmestí sa tento chladič do tejto case https://www.alza.sk/zalman-z11-neo-d2275704.htm?o=1
Dobrý deň, zmestí sa tento radiátor do zadného vrchného slotu na ventilátor v bedni Zalman Z11 Plus ?
Dobrý deň chcel by som sa spýtať čo je potrebné dokúpiť k tomuto chladeniu ? Veľmi sa nevyznám ak chcem ho otestovať Vopred ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by sa tento procesor zmestil do casky https://www.alza.sk/nzxt-phantom-820-biela-d370707.htm#alternativy a čo je treba dokúpiť k tomuto vodnému chladeniu. Veľmi sa nevyznám a chcel by som skúsiť aj to vodné chladenie. A mal by som ešte 1 otázku či by bol tento chladič dobrý pre procesor https://www.alza.sk/intel-core-i7-8700k-d5117447.htm Vopred vám ďakujem za odpoveď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18