Obnoviť stránku

Diskusia k CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS - Držiak na monitor
CONNECT IT SingleArm Premium 30 YEARS
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 8
Dobrý deň ,obsahuje balenie skrutky pre pripevnenie monitora?
Dobrý deň, je tento držiak na monitor kompatibilný na tento monitor? https://www.alza.sk/24-aoc-c24g2ubk-gaming-d6298010.htm?o=4
dobrý den, je produkt s plynovou pružinou? nebo klasickou ?
je bezpečné si na tento stojan zavesiť 31,5" MSI Optix G32C4 kvôli váhe alebo si mám priplatiť a kúpiť tento stojan https://www.alza.sk/alzaergo-arm-ar1-d6339006.htm#discussionPosts
Dobrý den, umí i VESA 75x75? podle obrázku ano, podle popisu ne. Jaký je rozdíl od stojanu https://www.alza.cz/alzapower-ergoarm-ar1-d5272654.htm ?
Dobrý den, je v držáku USB? Pokud ano, tak jaké. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mohu tento držák také připevnit pouze do desky stolu ? Nemám žádnou volnou hranu stolu. Děkuji za odpověď
zdravím... zakúpil som si u Vás tento držiak ..... funguje skvele ,len som neprišiel nato ako rozobrať na spodnom ramene plast aby som skoval tam káble. vrchný je na šroub , ale spodný nie a nechcem ho poškodiť a v návode nie je nič ako sa k tomu dostať. viete mi poradiť ??? dakujem.
Dá sa rameno posúvať aj hore a dole ?
Dobrý deň. Mal by som záujem o kúpu 2ks no dá sa len 1 ks. Dá sa objednať aj 2ks bez ohladu na to, že mi druhý kus prípadne dodáte neskorej ? Ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06