Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna - Nabíjačka do siete
CONNECT IT Fast Charge CWC-4060-BK čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 9
Kolika W bude tato nabíječka nabíjet nové iPhony 12?
Dobrý deň, je tento adaptér kompatibilný s https://www.alza.sk/baseus-multifunctional-wireless-charging-pad-10-w-d5718236.htm Resp. keď si kúpim tento adaptér, bude fungovať rýchle nabíjanie ? Bezdrôtová nabíjačka by mala podporovať Quick Charge 3.0.
Bude fungovat rychlonabíjení s telefony Samsung S10 (Super Fast Charging)?
Na odpověď alzy nečekejte. Já čekám rok na odpovědi k vysílačkám. Raději ty dotazy opakovaně mažou. Skutečně tato nabíječka nikdy nenabíjela nic víc, než 3,6V a něco kolem těch 1400mA. Odzkoušeno na mnoha zařízeních, mnoha kabely - jen ty od alzy stály skoro dva tisíce. Zbytečně.
Kupil som si tento charger, ale nenabija fast. Mam obavu ze fast chrger ma mat na vystupe 9 resp. 9,5V a tu je len 5V. Je ten popis spravny?
Je kabel v balení? A jaký, jestli USB na micro USB nebo USB na USB-C nebo USB-C na USB-C?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13