Obnoviť stránku

Diskusia k CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna - Chladiaca podložka pod notebook
CONNECT IT CI-439 Double Frost čierna
Predaj skončil
Poradňa a návody 9 Recenzie 24
dôležité sú lopatky , nie otáčky O) koľko litrov vzduchu prefiltruje za minutu ?
Dobrý deň, mám notebook značky Lenovo Thinkpad E15 Gen3. Akú podložku by som si k nemu kúpiť.
Dobrý deň, mal by som otázku. Mám notebook Asus X409FA, s uhlopriečkou 14 ". Akú chladiacu podložku by ste mi vedeli odporučiť. Vopred Ďakujem.
Dobri dne chcel by som sa opitat ze by bola spravna chladica podlozka na notebook lenovo thinkpad t420 Môj ntb na rychlo prehreje
Dobry den, chcel by som sa opytat ci je tato chladiaca podlozka lepsia ako Yenkee YSN 120. Dakujem za odpoved.
jak je dlouhý?
Dobrý deň. Z popisu som sa nedozvedel, aké otáčky dosahujú jednotlivé ventilátory. Ďakujem Vám za odpoveď.
Chcel by som sa spýtať, že či to pojme notebook s veľkosťou 15,6".
Dobrý den, prosím o radu. Potřebuji chladící podložku pod notebook 15.5". Našla jsem tyto podložky , prosím o radu dle velikosti, který bude lepší dle rozměrů. Uvádím kódy daných podložek. JD686b nebo JD686c Děkuji S pozdravem Prosová

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14