Obnoviť stránku

Diskusia k CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ - Set klávesnice a myši
CONNECT IT CI-397 Multimedia SK – SLOVENSKÁ
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 12
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či ste mali vacerí problémy s rušením Wi-Fi singnálu, pretože rozmýšľam o kúpe a bol by to problém. Ďakujem
Dobrý deň, je kompatibilná aj na android? Ďakujem...
Je mozne na jeden usb prijimac mat aj dve klavesnice a mysi? Aby som nemusel menit prijimac ked nosim domov ntb z prace.
Dobrý deň, zlomil sa mi usb prijímač, dá sa kúpiť osobitne?
Má signalizáciu (led diódka) zapnutia Caps Lock a Num Lock?
Neide mi nainštalovať driver ku myi. Potrebujem si užívateľsky nastaviť tlačidlá

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02