Obnoviť stránku

Diskusia k Concept KF-1310ze

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Concept KF-1310ze, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Concept KF-1310ze ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Concept KF-1310ze vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Concept KF-1310ze - Kulmofén
Concept KF-1310ze
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 16
dobrý deň,chcem sa spýtať na spomínané otočné kefy, ktoré sa spomínajú v popise. Znamená to, že kefy sa stále otáčajú (motorčekom), alebo sú uvoľnené a otácajú sa podľa potreby. Taktiež sa chcem spýtať, či je možné mať kefy napevno - tak aby sa pri natáčaní vlasov nepretáčali, ale držali napevno - to je pre mňa pre kúpu podstatné. Ďakujem za info.
Zajimalo by me jestli jsou oba nastavce pouze s pevnymi trny ?? Radeji bych totiz mela na cesty aspon jeden klasicky pruzny kartac... Dik za odpoved ci radu... H.P.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17