Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k CONCEPT CP2110 Perfect Clean

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONCEPT CP2110 Perfect Clean, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONCEPT CP2110 Perfect Clean ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONCEPT CP2110 Perfect Clean vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONCEPT CP2110 Perfect Clean - Parný mop
CONCEPT CP2110 Perfect Clean
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 6
Opravdu má nádobka obsah 330 l? :-)
Dobrý den, kolik je prosím v sadě náhradních mopů (myslím ty hadříky)? předem díky
Dobrý den, aký je rozdiek medzi CONCEPT CP2110 Perfect Clean a CONCEPT 2100? A tiež správne som čítal v komentároch, že mop sa dá používať len s destilovanou vodou a nie bežnou vodou z kohoutku? Ďakujem
Dobrý den. Je mop prosím vhodný i na plovoucí podlahy? Díky.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07