Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG - Tester autobatérie
COMPASS Tester autobatérie záťažový ANALOG
Momentálne nedostupné
Poradňa a návody 8 Recenzie 9
Dobrý deň prajem, Chcel by som sa informovať, neviem čo si mám z toho vyvodiť. Čo teda vie tester presne omerať, resp. aký typ baterky ? Iba olovené, alebo aj gélové a AGM? SKúšal som taktiež hľadať v pribloženej tabuľke - ale tá je pre motocykel.. Ďakujem pekne za vysvetlenie
Dobrý den, lze měřit i AGM autobaterie 12V 60Ah ?
Dobry den, nevyznam sa uplne do problematiky ale je mozne zistit aj stav 6V baterie na motorke? Dakujem
Lze měřit i baterie v UPS ? Děkuji
Dobrý deň, dá sa odmerať aj akumulátor 1000A 180 Ah?
Prosím měří i gelove 12v/20ah děkuji Karel
Dobrý deň. V popise je uvedený údaj: druhy testovaných akumulátorov - olovené kyselinové. Mám bezúdržbový ca/ca akumulátor Webber 12V 45Ah 400A. Viem, že v diskusii je priložená tabuľka, na aké akumulátory sa tento tester hodí, ale neviem sa v nej orientovať a potreboval by som presnú odpoveď, či týmto testerom možno merať aj vyššie uvedený akumulátor Webber. Ďakujem za skorú odpoveď. Hrabovecký
Prosím potřebuji vědět zda daný tester autobaterie se dá použít na bezúdržbové baterie a na gelové baterie. Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09