Obnoviť stránku

Diskusia k Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý - Autopoťahy
Compass Poťah sedadla RACE čierno-sivý
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 7
Dobrý deň. Aké ma rozmery tento poťah? Ďakujem
dobrý deň, je možné použiť pre Ford Cmax / Smax?
Dobrý deň. Cena je za kus či za pár?
Prosim o sdeleni zda potah lze pouzit na Renault Twingo a pokud ano,jak se potah pripevnuje?Dale prosim,zda by autopotah byl s kombinaci modre barvy?Dekuji!Vojtšek - tel.: 602491466
Dobrý deň. Prosím Vás je tento poťah vhodný pre vozidlá s bočným airbagom? Nikde nie je to písané. Lebo na niektorej stránke píšu, že nie. Ďakujem.
Dobrý den půjde dát do pegot boxer díky za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04