Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah - Nabíjačka autobatérií
COMPASS - Nabíjačka akumulátorov s mikroprocesorom, 4 A 12 V PB/GEL max. 120 Ah
Momentálne nedostupné
Lze dobíjet bez odpojení baterie od el. instalace auta? Kia Rio III.
Dobrý den, lze nabíjet i baterii na motocykl, která má 3Ah?
Dobrý den, mám baterii EFB+. Který režim nabíjení odpovídá. To je který nastavit. Po připojení pomocí klipů, svítí jednotlivé režimy červeně.
Dobrý den, zakoupil jsem tuto nabíječku, ale při nabíjení všech akumulátorů dost nesnesitelně píská... Co s tím?
Dobrý den, jak podle barvy indikátorů nabíjení poznám v jakém režimu nabíječka pracuje? Indikátory nabíjení mají 9 čárek tří barev. Zelenou, žlutou a červenou. (3+3+3). Po dvou dnech je baterie evidentně dobitá, ale čárky indikátoru svítí stále stejně. 3 čárky zeleně, 3 žlutě a 3 červeně. Žádná kontrolka také nezhasíná. Jak tedy poznám , zda je baterie již plně nabitá, nebo je nabíječka v udržovacím pulzním režimu? Děkuji.
dobry den mam autobaterie 74AH GEL JE TATO NABIJECKA VHODNA NEBO MUSIM KOUPIT JINOU DEKUJI
Dobrý den, ukazuje prosím tato nabíječka stav nabití baterie i bez připojení k 230V? Čili dá se v podstatě použít jako voltmetr? V praxi mi jde o to, že nemám možnost dobíjet bez vyndání baterie z auta a rád bych nejdřív přeměřil, a až kdybych viděl, že je to nutné, dal baterii nabíjet. Děkuji za odpověď.
Dobrý deň, dá sa nabíjačka použiť aj ako záložný zdroj? Napr. pri výmene autobatérie? S tým, že by som ju pripojil na svorky v aute a odpojil batériu? Ďakujem.
Dobrý deň, Po napojení na autobatériu nabíjačka detekuje 6V a nesvieti kontrolka nabíjania. Batéria môže byť dosť vybitá. Prepne sa po čase do módu pre autá alebo sa skrátka vôbec nenabije? Ďakujem
Môže byť nabíjačka trvalo zapojená do 230V a pripojenie k nabíjanej batérii len občas podľa potreby?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16