Obnoviť stránku

Diskusia k C-TECH MHS-01 čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa C-TECH MHS-01 čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu C-TECH MHS-01 čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k C-TECH MHS-01 čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
C-TECH MHS-01 čierne - Slúchadlá
C-TECH MHS-01 čierne
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 2
Dobrý deň, tieto slúchadlá som zakúpil pre deti ako náhradné, keď rozbijú primárne slúchadlá. Zistil som ale, že majú veľmi tichý zvuk, v porovnaní s inými modelmi zapojenými do rovnakých portov PC, v rovnakých aplikáciách a pri rovnakých nastaveniach. Dokonca ani pri nastavení maximálnej hlasitosti nie je úroveň zvuku dostatočná. Jedná sa o vadu a mám ich reklamovať, alebo je to "vlastnosť"?
Dobry den daju sa sluchadla pouzit aj k mobilu pokial si k tomu zakupim pristroj na rozdvojenie jacku? dakujem
Dobrý den, lze využít sluchátka i k mobilnímu telefonu?
Ještě k předchozí otázce. Pokud dám tedy redukci a spojím oba dva jacky a dám do zdířky pro sluchátka bude fungovat i mikrofon? Děkuji
Mají sluchátka 1 nebo 2 jacky? Popřípadě jestli je zapojim do PS4 ovladače, bude fungovat i mikrofon?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11