Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Brother PT-H107B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Brother PT-H107B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Brother PT-H107B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Brother PT-H107B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Brother PT-H107B - Štítkovač
Brother PT-H107B
Momentálne nedostupné
Poradňa a návody 22 Recenzie 15
Dobrý den, potřeboval bych zjistit kde mohu nakoupit další štítky do štítkovače Brother PT-H107B. Předem děkuji za pomoc.
dobrý deň je tam slovenčina a je možné tlačiť aj mäkčene a dlžné?
Dobrý den, nemohu dohledat info o pásce, zda je potřeba dokoupit. Prosím o link případně. Díky
Dobrý den, pokažde když chci něco vytisknout, tak tam mam vždycky dvojtečku. Na dispeji tam ta : není. Jde to nějak zrušit? Diky
Dobrý den, umí štítkovač vytisknout QR kódy? Děkuji
Nejaký ochranný kufrik na prevos alebo na ukladnenie toho štítkovača? Bol by som ochotný aj dokúpiť. Poraďte aký.
Mohou se v přístroji průběžně střídat různé pásky, nebo je nutné nejprve jednu dodělat a poté až použít další? (Při střídání - "nezaschne" ta, která se zrovna nepoužívá?). Děkuji
Dobrý den, lze textilní pásku TZe-Rxxx použít k označení oblečení - tedy je páska pratelná? Děkuji mnohokrát
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli štitkovač umí vytisknout písmena, které by byly trochu vystouplé.
Dobrý den, jak je tisk odolný proti UV záření? Je síla přilepení dostatečně silná? Tzn. neodlepuje se štítek po nějakém čase? Potřebuji na označení invetáře.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08