Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k BRITA Marella čierna Starter pack (vr. 3MX+)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BRITA Marella čierna Starter pack (vr. 3MX+), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BRITA Marella čierna Starter pack (vr. 3MX+) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BRITA Marella čierna Starter pack (vr. 3MX+) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
BRITA Marella čierna Starter pack  (vr. 3MX+) - Filtračná kanvica
BRITA Marella čierna Starter pack (vr. 3MX+)
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 59
dobrý den, přefiltruje konvice i mikroplasty ve vodě? dekuji
Dobrý den, umí konvice odvápnit (změkčit) vodu?
Jaka je kapacita filtru? Je tam 3MX+ (PO nebo PL) neni jasne
Dobrý den, zajímalo by mě. Jaký je rozdíl mezi touto konvicí a Marella Memo, když po přečtení popisku jsou stejné, ale cena je rozdílná. Děkuju
Dobry den, chcem sa opytat, ci tato kanvica ma ozaj vyklopny otvor pre doplnenie vody, tak ako je to na obrazku. ( t.z. nevyberam veko pre doplnenie vody, ako je to v pripade, ked menim filtracnu patronu ) . Dakujem.
Dobrý den, nechá se u vás platit benefity plus. Děkuji Nováčková
Milá Alzo! Odpovědi beru s "humorem"..... - Dodatek k zakoupení filtrační konvice-viz můj dotaz... Josef Kolář
Jak resetovat el. ukazatel /svítí červeně/ při výměně nového filtru? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17