Obnoviť stránku

Diskusia k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Braun Series 9 Pro 9477cc Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Braun Series 9 Pro 9477cc Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Braun Series 9 Pro 9477cc Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver - Holiaci strojček
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 72
hcel som sa spytat že ak nebudem po vyskusani holiaceho strojčeka spokojný či ho môžem do 14 tích dní vrátiť z hygienických dôvodov.Samozrejme by som ho dôkladne vyčistil. Vopred ďakujem za odpoveď
Braun Series 9 PRO+ jaky je prosim rozdil mezi verzi + a normalni verzi?
Braun Series 9 Pro 9477cc Silver Dobrý den, po rozbalení krabice s výše uvedeným strojkem jsem zjistil, že v krabici není návod. Bohužel ani na webu Alza jsem jej nenašel. Prosím o informaci, kde návod seženu. Děkuji
Dobrý den, jak je to s Cashbackem? Je v tomto případě 1 000 Kč, a kdo a jak ho vyplácí? Predem děkuji za odpověď
Dobrý den, bude ještě skladem za akční Black Friday cenu? Popř. kdy? Děkuji, Martina
Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda tento strojek opravdu je schopen oholit i 5 - 7 denní strniště, jak deklaruje výrobce Braun? Díky za odpovědi.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11