Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Bosch PUE611BB1E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Bosch PUE611BB1E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Bosch PUE611BB1E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Bosch PUE611BB1E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Bosch PUE611BB1E - Varná doska
Bosch PUE611BB1E
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 3
Dobry den, meli bychom zajem o tuto desku ale potrebovali bychom upresnit jake rozmery ma mit vyrez v desce, dekuji
Dobry deň. Je možné túto dosku nastaviť na nižšie ampère? Tak ako u staršieho modelu bola táto voľba? (Zníženie prikonu na 13A)?
dobrý den má takové to propojení plotýnek ? děkuji
Chcem sa spýtať či je bezpečne dať šuflík z priborom pod indukcnú varnú dosku
Dobrý den, můžete mi poradit jakou varnou desku lze zapojit na 2 faze?
Dobrý den, jaký je maximální příkon? Děkuji
Dobry den, prosim jaky je vhodny jednofazovy jistic (pripadne zda staci 1,5 mm kabel) pro tuto inukcni varnou desku? Dekuji
Dobrý den, co je to flexizóna?
Bolo by možné sem pridať fotku pripojovacích svoriek? prípadne napísať počet fáz ktoré je možné pripojiť? to čo je uvedené v manuáli je nepostačujúca informácia.
Dobrý den, lze vařit na všech 4 varných místech najednou, když je varná deska připojena pouze na jednofázový proud?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03