Obnoviť stránku

Diskusia k BOSCH GLM 50 C Professional

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH GLM 50 C Professional, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH GLM 50 C Professional ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH GLM 50 C Professional vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
BOSCH GLM 50 C Professional - Laserový diaľkomer
BOSCH GLM 50 C Professional
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 10
aký Laserový diaľkomer je určený do exterieru ? Ď
Dobrý deň, je merač nejako vybavený aj na meranie z kútov miestností a pod. (výklopná koncovka a pod.)? Ďakujem. S pozdravom. M. Studený 0911 917 016
Je tento prístroj vhodný aj na merania v exteriéri ?
Dobrý den, s jakou aplikací to používáte? GLM floor plan není v Apple, ani v Google storu. Možná se aplikace nějak přejmenovala. Já jsem našel jen Bosch MeasureOn a Measuring Master. Děkuji.
Dobrý den, je možné si dálkoměr někde vyzkoušet? Děkuji.
vždyť v normálním eshopu stojí o 2000 kč mene

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04