Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k BOSCH C7 12/24V 7A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH C7 12/24V 7A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH C7 12/24V 7A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH C7 12/24V 7A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
BOSCH C7 12/24V 7A - Nabíjačka autobatérií
BOSCH C7 12/24V 7A
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 25 Recenzie 55
Mohu nechat nabíječku napojenou na baterce třeba i měsíc nebo dva jako udržovací nabíjení ?
Nabijecka nabiji celou dobu pri napětí 13.5v pri navoleni AGM baterie kde by měla dobijet 14.7v. Je to závada? Prosim odpověď, nikoli uz po 4 smazani dotazu
https://www.alza.cz/auto/varta-blue-dynamic-44ah-12v-b18-d5296206.htm?utm_source=zbozi_cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozi_cz_auto-moto_autobaterie_autobaterie_bat000031 Jaký navolit mód nabíjení k tomuto typu autobaterie?
Můžu nabíječku používat na trakční baterii, která je v provozu - tj spotřebiče jsou připojené? klasické uspořádání v karavanu. děkuji
Nabíječku jsem koupil a připojil k hluboce vybité baterii v autě (měla jen 3.7V). V tom případě se nabíječka vůbec nerozjede, nelze navolit žádný mód a zůstává ve stand-by, vůbec nenabíjí. Nelze ovšem navolit ani supply mód, který by mi umožnil auto nabíječkou napájet po dobu, kdy budu autobaterii vymontovávat z vozidla a nabíjet doma. Jak v takovém případě postupovat? Manuál nedává žádnou odpověď.
Dá se někde koupit náhradní šroub který drží kabel ve svorce?
Dobrý den, musím na použití téhle nabíječky vyndavat baterku z auta?
Mám v aute 50Ah batériu a kúpil som k člnu 140Ah. Kedže sezóna netrvá večne, bude super používať zimný režim. Ale bude mi fungovať aj na batérii v aute?
Dobrý deň, aký je prúd do akumulátora počas udržiavacieho režimu?
Dobrý den, je tato nabíječka vhodná pro motocykly? Odpovídáte zde, že není, ale na obrázku je vedle osobního automobilu i motocykl ???>? Kde je tedy pravda?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16