Obnoviť stránku

Diskusia k Bosch AQT 35-12 Plus

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Bosch AQT 35-12 Plus, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Bosch AQT 35-12 Plus ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Bosch AQT 35-12 Plus vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Bosch AQT 35-12 Plus - Vysokotlakový čistič
Bosch AQT 35-12 Plus
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 3
dobrý den, prosím potřeboval bych náhradní pistol , která mi praskla a teče. Lze ji u Vás objednat?
Nepodarilo sa mi nabehnúť tzv. self priming: Nenasáva saponát z fľašky/nádobky ani po jeho zriedení, prepnutí dýzy z vysokotlakej na umývaciu. Samozrejme sacia hadička je úplne ponorená do zriedeného saponátu a bočné dierky sú priechodné. Originálna tlaková hadica je 5m. Ide o chybu prístroja, alebo máte nejakú radu?
Dobrý den, prosím, jaká je délka hadice? Psáno je 5 m , ale četla jsem, tady, že byla dodána 3 m. Je to pro mě důležité v rozhodnuní, zda si tento koupím. Děkuji
Dobrý den, prosím Vás jen mě zajímá co znamená použité skladem. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16