Obnoviť stránku

Diskusia k Black & Decker 12 V Pivot

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Black & Decker 12 V Pivot, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Black & Decker 12 V Pivot ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Black & Decker 12 V Pivot vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Black & Decker 12 V Pivot - Vysávač do auta
Black & Decker 12 V Pivot
Momentálne nedostupné
Poradňa a návody 4 Recenzie 5
je možné ho vrátiť ak som ho použil?
Dobrý deň, vysávač dávam do 12V zásuvky v aute a po 15 sekundách sa sám vypína. Skúšal som ho dať do všetkých 3 zásuviek v aute a nechal naštartované auto - bohužiaľ vždy sa vypni. Je to v poriadku alebo jedná sa o vadný kus?
Dobry den, chcel by som sa spytat, ci je mozne zakupit nahradny filter, alebo si vystaci clovek s jednym, ktory je uz vo vysavaci (iba vycistenie stlacenym vzduchom) ? Dakujem
Dobrý deň ...prosím vás bude tento vysávač fungovať aj na zásuvke na 24v?dakukem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17