Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Bezstarostný servis Acer

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Bezstarostný servis Acer, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Bezstarostný servis Acer ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Bezstarostný servis Acer vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Bezstarostný servis Acer - Elektronická licencia
Bezstarostný servis Acer
Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 22
Dobrý deň,mam zakúpený PC acer, číslo NX.AL0EC.005. Niekedy nám sam vypne aj keď je batéria ešte nabitá, nejde opätovne zapnúť ani na viacej krát. Až po nejakom čase pol-1hod.Dalej sme nastavili Microsoft účet a keď sa máme prihlásiť zadáme všetko správne napíše vitajte a hneď v sekunde sa obrazovka s tmavne a opäť žiada prihlásenie sa a takto to ide stále, čiže sa nemôžeme prihlásiť.Dnes mi povedala kamoška, ze to bude chyba v PC treba to reklamovať. Poradíte mi prosím?
bonus

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14