Obnoviť stránku

Diskusia k Belatrix Sorrento 150

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Belatrix Sorrento 150, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Belatrix Sorrento 150 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Belatrix Sorrento 150 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Belatrix Sorrento 150 - Vírivka
Belatrix Sorrento 150
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 2
Dobrý den, jaká je spotřeba energií potřebná k vyhřátí vířivky?
Vstavaná filtrácia je len na 2 veci, absolútne neúčinná. Filter je totiž namočený priamo vo vírivke, takže každú špinu, ktorú zachytí hneď vyplavi naspäť. Navyše po 2 dňoch začalo čerpadlo na filtrácii hučat ako by malo za sebou 10 rokov prevádzky. Výrobca uvádza, že je možné napojiť pieskovú filtráciu tak, že prívod do filtrácie bude cez spodný vypúšťací ventil na vírivke a odvod z filtrácie hadicou prevesenou cez okraj. Otázka na alzu, ktorá piesková filtrácia bude vhodná, tak aby prívod do filtrácie bolo aj možné našrubovať na vypúšťací ventil vírivky?
lze do vířivky použít slanou vodu???
Dá se zapojit solarni ohřev a prosím jaký tip
Dobrý večer. Ako sa to nafukuje?
Dobrý den jaky je vnitřní průměr?Děkuji
Jak je to prosím se skladováním na zimu? Dá se opět sbalit a uschovat například v kůlně? Je možné odpojit kartušovou filtraci a do děr napojit vlastní pískovou?
Bude ešte dostupná?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14