Obnoviť stránku

Diskusia k Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White - Nabíjačka do siete
Baseus GaN Quick Travel Charger 65 W White
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 7
mam Realme GT 5g so 65W nabíjaním, ked ho ale pripojím na túto nabíjačku nabíja obyčajne nie zrýchlené ako original nabíjačka. Kábel som kúpil 5A 20V čiže na 100W tak tam by nemal byť problem a skusal som aj iný káble. V čom môže byť problém?
Dobrý den. Mohu se prosím zeptat na váhu adaptéru? Děkuji moc
Pokud chce někdo ušetřit 500,- při nákupu nabíječky, tak zde je odkaz na sdílej a ušetři: https://www.alza.cz/url/iR3wojviTa odkaz je pouze pro 1 dalšího nakupujícího, tak rychle, kdo bude první :-)
Jakou veze Power Delivery podporuje? 2.0 nebo 3.0?
Dobrý deň, mal by som dve otázky 1. či tento adaptér bude nabíjať rýchlejšie ako bežné dodávaný adaptér k môjmu samsung s10 Ďalej by som sa chcel opýtať či je možné s týmto adaptérom nabíjať aj notebook Acer aspire 5 a515-51g-59dm Ďakujem za odpoveď
Dobrý den, mohu v tomto adaptéru nabíjet 3 mobilní telefony naráz?
Lze vyuzit i k nabijeni Lenovo X1 Carbon 6? Pokud ano, kde sezenu kabel na propojeni notebooku s adapterem? Z Lenovo nabijecky odpojit nelze na rozdil od Apple nabijecky. Je na nabiti tohoto notebooku vhodny i podobny adapter s vykonem "pouze" 61W? Dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19