Obnoviť stránku

Diskusia k AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE - Powerbank
AXAGON PWB-L10QC ALU SLIM 10 000 mAh QUICK CHARGE
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 2
Dobrý den, mám dva dotazy: 1. je možné danou powerbankou dobíjet na kole iPhone 6s v držáku BONE Bike Tie PRO2 - Red, kód: Kód: BON108c. 2. zajímá mě, jestli se mobil a power banka vejdou do obalu/gumového držáku? Předem díky za odpo.
Tato Power Banka se mi libi i jeji provedni s LCD, podpora hodne technologii Quick Charge (i pass trough zaroven nabijeni PB a moznost nabijet zarizeni). Mam telefon Motorola One Vision s QC ale i do budoucna pro novejsi... jenze nelibi se mi zde kapacita. Je nejaka s takovou sirokou podporou zarizeni i QC co ma vetsi kapacitu cca 20 000? A proudem vystupem 3A.
Dotaz pro uzivatele, ukazuje spravne kapacitu? a nebo se plete jako jine, ze ukazuji treba 1% skoro PB ze uz tam nic nema a ejhle nabije najednou 2x telefon.
Je možné touto nabíječkou nabíjet Asus Transformer Pro 3 USB-C výstupem? Uvedené zařízení má samozřejmě USB-C vstup.
Dobry den. Je mozne nabijat powerbanku zo siete a zaroven z powerbanky pripojene zariadenia? Pri niektorych inych powerbankach totiz uzivatelia v recenziach pisu, ze to mozne nie je, tak by som si to rad overil pred kupou. Dakujem.
Chci se zeptat, zdali je možné nabít touto nabíječku můj mobil Honor 9P Lite, přečetl jsem si něco o quick charge 3.0 technologii a zjistil jsem že to musí podporovat i mobil. Všiml jsem si že má tato powerbanka pouze QC 3.0 výstupy a vstupy. Je to tedy možné?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11