Obnoviť stránku

Diskusia k AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black - Bezdrôtová nabíjačka
AVACOM HomeRAY S10 Charger Stand Qi 10W black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 42 Recenzie 44
Lze použít i na mobil LG V30? Děkuji
Dobrý den, u Samsung S9 při připojení přes originál adaptér dodávaný s telefonem (9V/1,67A nebo 5V/2A) se na telefonu neukazuje jako rychlonabíjení, ale pouze normální. Je potřeba tedy řešit jiným adaptérem? Při zapojení napřímo kabelem (adaptér/telefon) vše funguje.
Je součástí balení i napájecí zdroj?
Dobrý deň,funguje táto nabíjačka na samsung galaxy note9?
potreboval by som vedieť či dokáže po plnom nabití udržať 100%, alebo to klesá
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je bezpečné (z praktického hľadiska) nechávať ten stojan neustále v zásuvke, resp. pod prúdom. Pretože neustále vypínaním a zapínaním, akosi stráca funkciu pohodlného nabíjania. To že bude svietiť mi nevadí.. :)
chtěl bych se zeptat jestli to nabíjí všechny telefony samsung i galaxy j5 2018
Dobrý den, půjdou mi touto nabíječkou dobít i hodinky (Samsung Galaxy Watch)? Děkuji.
Zdravím, proč tato nabíječka nefunguje na samsung s7? začne to svítit zelene a nabíjet a cca po 15-20s začne blikat modře že nenabíjí a přestane nabíjet. Mám to reklamovat.? Ale přitom na samsung s8 funguje.
Dobrý den,nabijí i iphone se? děkuji za odpověd

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12