Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal - Tablet PC
ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL250TT Blue Metal
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Dobrý deň, zaujímalo by ma. V popise tovaru máte napísané, že ide o antireflexnú obrazovku. No zároveň nižšie v popise to už chýba, je tam uvedené už len, že ide o IPS displej. Je antireflexná?
Dobry den, dle obrazku neni zrejme zda jsou poouze usb-c porty nebo normalni usb a hdmi?
Dobrý den, narazil jsem jinde na stejný (asi) model i se stylusem, za stejnou cenu. Máte vy také v balení stylus? Popř. má aspoň tento model podporu stylusu? A jaký stylus je popř. možné dokoupit? Díky.
hlazení už normálně pasivní nebo ještě s větrákem? Podporuje hdmi 2.0, 2.0a, 2.0b nebo jaké? Dá se nabíjet přes usb-c?
dobry den, rad bych jen upozornil, ze v zakladnim popisu baterie mate chybu 50Wh ne 50mAh

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03