Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black - Herný notebook
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T Bonfire Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12 Recenzie 3
Dobrý den, chtěl bych se zeptat je nějaký softwer pro rgb podstvícení klávesnice nebo se to dělá jenom na klávesnici předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, je tato RAM vhodná jako upgrade na tento NTB? https://m.alza.cz/kingston-fury-so-dimm-8gb-ddr4-2933mhz-cl17-impact-d6632990.htm děkuji
Dobrý den, zajimala by mě jaká je nejvhodnější varianta při upgradu ram. Chtěl bych upgrade na 16gb RAM. A jestli je nutné kvůli záruce nechat provést upgrade přímo v alze. Děkuji
Dobrý den. Uvádíte že je kompatibilní s Windows 11, je to pravda když nemá TPM 2.0?
Jde rozšířit RAM, na jakou hodnotu a vložit ještě jeden disk?
je možné vypnúť podsvietenie?
Dobrý deň, aká je výdrž tohto zariadení, tzv.kolko hodín vydrží bez nabíjania
dobrý den jde se na klávesnici měnit barvy podsvícení ?
Dobrý deň, chcem sa spýtať že čo mám robiť ak pri zapnutí notebooku stlačím pravé tlačítko myši a namiesto menu (ako nový priečinok, premenovať atd) objavia presýpacie hodinky ktoré tam budú do vtedy čo nekliknem pár krát myšou na plochu, celá obrazovka zbledne a reštartuje sa plocha? Tak tiež keď v prieskumníku kliknem na "Tento počítač". Potom ochvíľu celý PC nabehne a funguje, neviem či je to tým že mám plný OneDrive ale skôr sa bojím že raz tie vecy nepôjdu vobec a pc bude nakoniec neoužitelný. :(
Dobrý deň alebo večer, chcem sa spýtať či tento notebook rozbehne Minecraft na aspoň 60 FPS a Garry's mod na 60 FPS, predom ďakujem za odpoveď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17