Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS TUF B450M-PLUS GAMING

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS TUF B450M-PLUS GAMING, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS TUF B450M-PLUS GAMING ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS TUF B450M-PLUS GAMING vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING - Základná doska
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 27 Recenzie 6
Dobrý den, má tato deska připraven bios na Ryzen 5 3600? Pojedou v ní paměti G.SKILL 2x8GB frekvence 3600 na frekvenci 3600?
Dobrý deň chcem sa opýtať či by sa sem dala zapojiť grafická karta gigabyte amd RX vega 56 gaming OC. Ďakujem za odpoveď
dobry den bude tato doska kompatibilna s Ryzen 5 2600, RX 570 4GB Phanthom gaming X, a este ked tam dam 2x4 hyperX 3200 cl16 a hyperX 2666 cl18
prosim o odpoveď,dokážem do tejto základnej dosky vložiť aj graficku kartu nvidia ? Dakujem za odpoveď
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je tato deska kompatibilní s procesorem AMD Ryzen 5 3600 bez nutnosti aktualizovat bios. Děkuji za odpověď.
Kolik větráku mohu do teto desky zapojit ?
dobry den chci se zeptat musim updatovat bios kdyz chci tuto zakladni desku osadit procesorem amd ryzen 3 1200? predem dekuji za odpoved
Dobrý deň , da sa zapojiť chladenie s rgb podsvieteným ventilatorom ktorý má 3pin 5V do tejto dosky? Ak nie tak aký typ redukcie budem potrebovať?
Dobrý den, když k této desce chci zakoupit M.2 disk, má být M.2 SATA nebo M.2 NVME?
Dobry den. Chcel by som vediet, ako je to s bezdrotovym pripojenim k internetu, maju to zakladne dosky, alebo by som si musel kupit aj nejaky wifi adapter?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11