Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS RT-N19

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS RT-N19, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS RT-N19 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS RT-N19 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS RT-N19 - WiFi router
ASUS RT-N19
Predaj skončil
Poradňa a návody 7 Recenzie 2
Dobrý den, je možné tento router použít jako VPN server pro domácnost?
tento router nepodporuje 1gb prenos ? ale je locknuty na 100 mb ? pritom pise tento router ma gigabit port ...
Dobrý deň, je možné ho použiť ako extender ?
Zdravím je to gigabitový modem na wan/lan porty ? či len 100 mbps ? Alebo treba update firmware, aby to šlo ? ... Videl som aj na asus stránke popis, že 1 gbit, pritom starý N600 mal len 4x 100mbps. Prosím ako teda spojazdním wifi na 600 mbps , keď mi ide káblom cez wan port 600 mbps príjem. Ďakujem
V popisu máte ze tam jsou 2 gigabtove porty a v parametrech rychlost 100 Mb...
Dobrý den ,mohl bych se zeptat jak to funguje? Jestli na to potřebuji anténu nebo to stačí položit na stůl do pokoje a wifi už jede.
Dobrý deň,je vhodný na ADSL pripojenie? Ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08