Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB - Grafická karta
ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 Advanced Edition DirectCU III 8 GB
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 38 Recenzie 3
Dobrý deň,mám 970 pripojenú do VGA.Mám monitor LG FLATRON 2340T.Chcem si kúpiť 1080.Chcem si kúpiť tento kábel ROLINE prepojovací Gold DVI-D pre LCD.Bude pasovať alebo by ste odporučil iný?
Dobrý deň,kúpil som si u vás MSI GeForce GTX 1080 Founders Edition k základnej doske msi.Chcel by som vrátiť túto kartu a kúpiť si túto grafickú kartu.Je to možné?Keď mám základnú dosku od msi može byť problém s kompatibilitou grafickej karty od asus?
Dobry den chcem sa opytat ci bude tato graficka karta este dostupna napriklad za tri mesiace
Utiahne táto grafická karta v ultra detailoch v 4k rozlíšeni?
Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li bude grafická karta kompatibilní s: Intel Core I5-6500 Asus B150M Pro Gaming HyperX 8GB DDR4 2133MHz CL14 Fury Black Series EVGA SuperNOVA 850 G3 Nebo doporučili by jste nějáke změny ? Děkuji za odpověď!
Podporuje 4K? A bude stačit 650w zdroj na dvě tyto grafárny?
Dobrý den, pokud bych chtěl zapojit dvě tyto karty bude mi stačit 750W zdroj ? (https://www.alza.cz/seasonic-focus-plus-750-gold-d5041956.htm?o=2)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli daná grafika bude kompatibilní se základní deskou MAXIMUS VII RANGER? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň , chcem sa spýtať že či je to môžne vložiť Jednu ešte grafickú kartu na Acer predátor g6-710 keď tam mám 1080 a ešte jednu by som tam chcel dá sa to?
Dobrý deň, koľko wattový zdroj je ideálny pre túto grafickú kartu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16