Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS ROG MAXIMUS X APEX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ROG MAXIMUS X APEX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ROG MAXIMUS X APEX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ROG MAXIMUS X APEX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS ROG MAXIMUS X APEX - Základná doska
ASUS ROG MAXIMUS X APEX
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Jak to, ze obchod jako Alza nema nejvysi radu ZD od Asusu ASUS ROG MAXIMUS X FORMULA?! To fakt nechapu a ze je nejvetsi eshop a nejsirsim sortimentem. Tu dosku nabizi i butik u nas na rohu. Jasne ze jo kdyz je to top Z370 deska od Asusu. Sorry, ze ta pripominka je tady u Apexu.
Co je to ten cash back?
Kolik graficky karet se tam vleze maximalne? Myslim klasicky zapojený ne pres risery jako treba se použiva v miningu, myslim klasicky pc v bedne a klasicky zapojeny graficky karty, vim že to ma 4x pcie 16x ale vlezou se tam aj 4 graficky karty?
Má to v sobe aj wifi prijimač?
Kolko este budem cakat na dosku? Sa mi aj odpari dusik nez ju dostanem...
Dají se tam zapojit v pohode 4 graficky karty gtx 1080 ti? Ptam se na to hlavne kvuli težbe kryptomen.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04