Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS N552VX-FI035T šedý kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS N552VX-FI035T šedý kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS N552VX-FI035T šedý kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS N552VX-FI035T šedý kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS N552VX-FI035T šedý kovový - Notebook
ASUS N552VX-FI035T šedý kovový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3
Je úsměvné, že pod specifikací notebooku se 4k obrazovkou uvádí expert alza panel, který má ve specifikaci rozlišení FullHD. Ale to nic, lidi si to přeberou...
Je v klidné místnosti v idle slyšet ventilátor? Scháním nějaký tichý notebook na noční práci a nechci poslouchat větrák.
V popisu neni uveden typ panelu monitoru, jaký panel je použit, je to IPS, nebo jiný ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01