Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS F556UB-DM069T zlatý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS F556UB-DM069T zlatý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS F556UB-DM069T zlatý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS F556UB-DM069T zlatý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS F556UB-DM069T zlatý - Notebook
ASUS F556UB-DM069T zlatý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10
Dobrý deň , chcem sa opýtať , že či rozbalený tovar ma už nainštalovaný OFFICE... Ďakujem
Dobrý den, je ve Windows 10 zahrnut i Office, nebo je potřeba jej dokoupit.
Dobrý deň, kedy bude tento notebook dostupný?
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je klávesnica podsvietená.
Dobry den chcem sa spytat ci sa stahuje 2 rocna zaruka na zanovne modely alebo je nejk obmedzena? A vlastne co to predstavuje ze je model zanovny ?
dobrý deň chcem sa opýtať, či na tomto notebooku dokažu fungovať programy od adobe hlavne aftre, premiere, ps a pod. či bude "svižný" a bude stíhať všetko čo ma.
Dobrý deň, chcem sa spytať, s notebookom mam jeden problem, tyka sa to hrania hier, ak spustim hru, ktorej systemove požiadavky vyhovuju notebooku a v ziadnom pripade by hra nemala sekat tak aj napriek tomu seka, rytmicky asi každu sekundu. Mam aj staihnuty najnovsi driver od Nvidie a stale to seka neviem čo mam robiť, za pomoc vopred dakujem.
Ako tu čítam tak notebook má 8 alebo 12GB RAM?
A chcem sa ešte opýtať , že či bol tovar vrátený alebo prečo bol rozbalený...
Dobrý den, jak dlouho cca vydrží baterie notebooku při běžném používání?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19