Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS 4G-AC68U

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS 4G-AC68U, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS 4G-AC68U ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS 4G-AC68U vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS 4G-AC68U - LTE WiFi modem
ASUS 4G-AC68U
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Dobrý den, jaké má modem konektory pro připojení externí antény? Má konektory SMA?
Dobrý den,má modem výstup PoE pro napájení venkovní antény LTE.A mohu sním nahradit LTE OUTDOOR MODEM HUAWEI CPE B2368,anténa by zůstala.Děkuji za odpověď
dobrý den dá se připojit externí anténa?
Nevite nekdo jestli tento modem funguje s o2 LTE?
Dobrý deň, funguje v tomto routeri prepínanie pri výpadku signálu WAN na 4G/LTE alebo je to iba obrátene - prípadne existuje router ktorý takéto niečo podporuje? Aký typ VPN tento router podporuje? Podporuje router DMZ prípadne je v tejto triede nejaký podobný ktorý áno? V popise sa uvádzajú 2 odnímateľné antény na LTE - tie ďalšie sú na WIFI alebo sú tie ďalšie na LTE a neodnímateľné? Ďakujem za info.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09