Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Assassins Creed Origins – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Assassins Creed Origins – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Assassins Creed Origins – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Assassins Creed Origins – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Assassins Creed Origins – Xbox One - Hra na konzolu
Assassins Creed Origins – Xbox One
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 13 Recenzie 4
Dobrý den mohl bych se zeptat jestli ve hře je free time děkuji
dobrý mam xbox one x a hrám assasins creed origins a hru mi sem tam vypína nemám 4k TV prosím poradte
je možné tuto hru hrát přes kinect nebo jen ovladačem? Děkuji
Dobrý den. Hra je úžasná i grafika. Bohužel se pro mne stala v poslední době nehratelnou. Jsem v úrovni 21. Najednou se kolem mně všude objevují protivníci s úrovní lebky, na které jsem samozřejmě příliš slabá. Mohl by mi někdo poradit, co s tím? V nastavení Hratelnost je pouze Zap.automatické opravy úrovni ze slabších na přibližně stejnou úroveň mé postavy. A ani tohle vůbec nefunguje. Mnohokrát děkuji za jakoukoliv radu a pomoc.
Dobrý den uvažuji o koupi této hry mohla bych se jen zeptat jestli je tato hra na CD nebo se musí instalovat ze Storu pomocí klíče? Děkuji
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda je možné přepnout celou hru na angličtinu nebo je celá hra v anglickém jazyce s českými titulky? Předem děkuji za odpověď. Lucie
Dobrý den zakoupil jsem tuhle verzi hry na xbox one x . Objevil sem v obalu papir season pass ale zadny aktivacni kod . To jsi musim prvni koupit nebo je to v cene tehle hry?
Dobrý den, jde tato hrát na Xbox One i Xbox One S? Děkuji za odpověď
Dobrý den, půjde hra spustit na i klasickém xbox360?
Dobrý den, pro kolik hráčů je hra na xbox one?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12