Obnoviť stránku

Diskusia k ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G - Grafická karta
ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 1
Kedy kedy kedy? :)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli karta bude kompatibilní se základní deskou msi tomahawk 550B a procesorem ryzen 5 3600 a zdrojem 650w. A přibližná cena?
Where are the custom caaaaaaaaaaaards??????
Tohle je zatím horší launch než měla Nvidia :D
HDMI 2.0b ? nemaji tyhle karty mit hdmi 2.1?
Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy a v kolik hodin bude v prodeji amd RX 6900xt. Předem děkuji za odpověď.
Věděl vůbec někdo že byli naskladněné?? Nebo je tam dali prostě v random čase, ať kdo to sleduje 24/7 tak to koupí..? Těšíme se a najedou ze vteřiny na vteřinu mají pár kusů. Jakoby nevěděli že jim přijede zboží.. :D
Jak si můžu objednat kartu ?? Když kouknu do levého sloupce tak tam je že před 2h. někdo objednal........ Jak je to sakra možný? U GK je napsáno "Cena nebyla stanovena" a "Těšíme se". JAK TEDA NĚKDO MŮŽE OBJEDNÁVAT ????????
"Na sklade 5 ks" tam bolo 2 sekundy. To fakt niekto vykupil tak rychlo?
Mam uz ji doma a rikam ji milášech sem velice statny z ulovku

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13