Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom - Smart hodinky
Apple Watch Series 6 44 mm Zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 4
Dobry den,jsou prosim primo tyto hodinky dotykove?Nikde to nemuzu najit.Dekuji.
Dobrý den. Jaký je stav tohoto modelu? Použité skladem za 8959 kč?
Dobrý den, mám již starší typ Iphonu se (první generace). Budou hodinky série 6 fungovat s tímto telefonem? Zatím si nechci pořizovat nový, jelikož funguje dobře. Moc děkuji
Dobrý deň prosím vás je možné sparovat hodinky s mobilom Sony xperia?
dobry den , pujdou k iphone 7? diky moc kupuji jako darek
Dobrý deň chcela by som sa spýtať dokážu sa spárovať aj z inými značkami ako su apple

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06