Obnoviť stránku

Diskusia k Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike - Smart hodinky
Apple Watch Nike Series 7 45 mm Hviezdne biely hliník s platinovým/čiernym športovým remienkom Nike
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 4
Dobry den,chci se zeptat na AW7 nemam na vyber pri psani klavesnici ani rukopis,muzu odpovidat jen diktovanim. Na AW6 alepson rukopis je, chci se teda zeptat jak je mozne to nastavit tady u tech?
Dobrý deň sú hodinky kompatibilné aj na staršom iOS napr. iOS 13?
Dobrý den, přemýšlím o koupi Apple watch 7 45 mm s tím že bych si od Vás nechal nalepit ochranou folii či skol. Spíše ale to sklo. A zajímalo by mě zda to sklo se je celé průhledné, nebo jestli má dokola nějaké černé ohraničení, jestli víte co tím myslím? Děkuji za informaci.
Toto neni moc motivujuci udaj: Max. výdrž batérie 18 h (0,75 d)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07