Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k AMICA DI 6441 W

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AMICA DI 6441 W, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AMICA DI 6441 W ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AMICA DI 6441 W vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AMICA DI 6441 W - Varná doska
AMICA DI 6441 W
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 5
hci koupit varnou desku Amica, tak jsem si na vašich stránkách stáhla manuál k ní, je však jen maďarsky a bulharsky. Takže manuál v češtině není k dispozici?
Dobrý den, jakým způsobem máme zafixovat desku k pracovní desce? Deska má na sobě prilepenou pásku, která však není oboustranná a uvnitř krabice nebyly ani žádné úchyty, kterými by se varná deska přichytila k prac.desce. U varné desky stejné značky zakoupené před 14ti dny úchyty byly pribaleny. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mám dotaz proč se mi plotýnky samy vypínají po nějaké kratší době vaření? A pak už nejde zapnout,tak musím desku celou vypnout aby na té plotýnce mohla dál vařit ale s jiným hrncem a přitom mi na ostatních plotýnkách ten samý hrnec funguje a plotýnky se nevypnou.
Dobry den. Po necelem pul roce prestala deska jen tak z niceho nic ohrivat. Ovladaci prvky nehlasi zadnou chybu. Asi na to neni nejaky figl? Desku mam privest na reklamaci do alzy, nebo na to prijde zarucni opravar?
Dobry den, chcel by som sa informovat ohladne pripojenia. Mozete mi prosim potvrdit pripojenie varnej dosky ? Podla popisu je to 400V teda trojfazove.. je to tak ? V jednej predajni ma upozornovali, ze je len na pripojenie 230V a teda vsetky zony nepojdu sucasne. Vopred dakujem za odpoved.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04