Obnoviť stránku

Diskusia k Amazon Echo Dot 3. generácia Plum

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Amazon Echo Dot 3. generácia Plum, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Amazon Echo Dot 3. generácia Plum ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Amazon Echo Dot 3. generácia Plum vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Amazon Echo Dot 3. generácia Plum - Hlasový asistent
Amazon Echo Dot 3. generácia Plum
Predaj skončil
Poradňa a návody 3
dobrý den,nemohu najít způsob jak platit mněsíční poplatek za alexu,,,dík
Dobry den, alexa nejde propojit se Spotify. Pokud požádám o link new services, aplikace pise následující: You are not eligible to enable this skill due to geographical restrictions. Prosim o radu, ovládání Spotify hlasem bylo hlavnim důvodem koupě.
Lze prosím na přístroj nahrát vlastní vzkaz?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03