Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna - Powerbank
AlzaPower Onyx 10 000 mAh čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 19 Recenzie 106
Dobrý den, už dvakrát byl můj dotaz zřejmě smazán, tak to zkusím potřetí. Bude tato powerbanka v dohledné době nabízena s USB-C konektorem? Ano nebo ne, takto mi to stačí. Děkuji.
Dobry den, dokaze powerbanka zaroven nabijet sebe i zarizeni za sebou? Chtel bych ji vyuzit jako zalozni zdroj, napriklad pro Raspberry Pi. Dekuji
Co presne ukazuju tie 4 LED? Pri vacsine bank, co som skusal, ukazuju >50%, 20-50%, 10-20%, 10% a 5% (ked posledna LED blika). Pri tejto to v manuali nie je. Uplne som banku neskusal vybit, ale zda sa, ze stupnica je tu bud ina, alebo je kapacita ovela nizsia (co by som sa pri tych rozmeroch a vahe necudoval, lebo je naozaj krpata). A propos by ma teda zaujimala aj realne vyuzitelna kapacita. Skusenosti?
koľko váži čisto len powerbanka 5000 a 10000mAh?
Jaký minimální proud (A, mA) musí nabíjené zařízení odebírat? Tuto hodnotu jsem nikde nenašel a u power bank se mi stává, že se mi zařízení s nízkým odběrem po několika sekundách odpojuje.
Dobrý den, USB kabel je USB-microUSB? Děkuji za odpověď. František
dokáže tato PW nabíjet iphone 8 ?
Pardón, myslel som "multifunkčné".
Môžem vedieť na čo je to multifunkné tlačítko?
Dobrý den, jde tato powerbanka nabíjet bezdrátově?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18