Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k AlzaPower Cable Box Socket sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Cable Box Socket sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Cable Box Socket sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Cable Box Socket sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AlzaPower Cable Box Socket sivý - Organizér káblov
AlzaPower Cable Box Socket sivý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 5
Jak se to prosím používá ? Vybalil jsem to z krabice a vůbec nevím co s tím. Uvítal bych nějaké foto nebo video k výrobku . Děkuji
Dobrý deň neni dostupná niaka tmavá verzia?
Dobry den, chci se zeptat rozmery 282x140x130 mm jsou vnitrni nebo vnejsi? V pripade ze vnejsi, bylo by mozne mi poskytnout vnitrni rozmery? Pripadne neocekavate zarazeni do prodeje o neco vetsi verzi? Dekuji
Dobrý den, ráda bych se zeptala na to, kolik zásuvek může mít prodlužovací kabel, aby se mi do organizéru vešel? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12