Obnoviť stránku

Diskusia k AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý - Dátový kábel
AlzaPower AluCore Lightning MFi (C89) 2 m zlatý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 462
Dobry den chtela jsem se zeptat nevadi kdyz k tomuto kabelu mam porizeny adapter AlzaPower A100 Fast Charge 20W bílá? Co z toho chapu kompatibilni vsechno nicmene ten adapter nema certifikaci MFI bude tedy uplatnena ta certifikace MFI ktery prave tento kablik ma? Tzn ze je made for Iphone. Byla bych nerada kdyby to MFI byla tim adapterem nejak vyruseno a je bezpecny ten adapter? Totiz Apple doporucuje vse mit MFI tak nevim.. doufam ze ten adapter nevadi osobne si myslim ze je vysoce kvalitni a ma velice dobre parametry. Jen tam nikde nevidim MFI certifikaci. Nebo doporucujete koupit dalsi nejaky ktery ma MFI? Ale ty zase vetsinou nejsou ani fast charging to jsou takove ty klasicke primo od Applu bile. Diky za odpovedi. Doufam ze je to takhle v poradku mam jinak Iphone SE 2022.
Dobrý den chci se jenom zeptat jak dlouho vydrží tato nabiječka?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18