Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm - Ochranné sklo
AlzaGuard FlexGlass pre Samsung Galaxy Watch 3 45 mm
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 10
Je vhodné toto sklíčko na Galaxy Watch 5 Pro? Děkuji za odpověď.
může to do vody?
Dobry den, vcera som nalepil toto ochranne sklo na Samsung Galaxy Watch3 45mm a po celom obvode zostala medzera zhruba 1mm. Je nejaky dovod preco sklo neprekryva celu sklenenu plochu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06