Obnoviť stránku

Diskusia k Alza za Samsung MLT-D101S čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza za Samsung MLT-D101S čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza za Samsung MLT-D101S čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza za Samsung MLT-D101S čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza za Samsung MLT-D101S čierny - Alternatívny toner
Alza za Samsung MLT-D101S čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 17
Dobrý den, je toner vhodný i pro Samsung ML-2165W. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zakoupili jsme u vás jako již po několikáté do naší tiskárny Samsung SCX-3405w alternativní toner. Vždy tisknul bez problému. Tentokrát však ho tiskárna odmítá a hlásí, jako by tam toner nebyl (červená kontrolka). Po návratu ke starému vypotřebovanému tiskne v pořádku. Kde je chyba, nechceme načínat i druhý objednaný, kdyby byla potřeba výměna za jiný. Nebo tento kus máme reklamovat? Díky za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13