Obnoviť stránku

Diskusia k Alza GameBox Ryzen 3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox Ryzen 3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox Ryzen 3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox Ryzen 3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox Ryzen 3 - Počítač
Alza GameBox Ryzen 3
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 95
Dobry den poradili by ste my prosim niaky monitor v dobrej cene ktori by bol vhodny k tomuto picitacu . DAKUJEM!
Dobrý den, utáhne tento počítač hry jako jsou: Overwatch, Anthem a Lawbreakers? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ktorý počítač je teda lepší či gamebox rx570 alebo ten ryzen 3.. Viem odpovedí je tady vela ale keď vidím tie odpovede od expertov tak si s prepáčením serete do huby... Jeden napíše u odpovede že rx570 a druhý že ryzen 3.. Takže ktorý je teda lepší na hry, poprípade amatersky strih videa. Ďakujem za odpoveď
podľa vás je lepši ryzen 3 alebo Alza GameBox Lite GTX1050
Utiahne to hru Need for speed most wanted a need for soeed Rivals?
ahoj, chcel by som sa len opýtať podľa tvojho názoru či by to utiahlo hru RUST, neodpisuj mi prosim odpoved "netestovali sme to" si odbornik a teda sa pýtam že či by to utiahlo a na akých detailoch a na ake fps...
V popisku PC je napsáno že jsou v PC 4 sloty RAM je to pravda ? a jestli ano mohl bych tam jestě 1 popřípadě 2 moduly GB RAM přidat ? předem děkuji za odpověd.
Dobrý deň chcem sa spýtať či sa dá kúpiť na splátky
Na ake fps utiahne fortnite battle royale . Je moznost ten pocitac do buducnosti upgradovat napriklat dat donho inu graficku kartu alebo procesor pripadne dat donho dat 16gb ram.
Dobrý deň da sa k tomuto pc dat aj dvd mechanika

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12