Obnoviť stránku

Diskusia k Alza GameBox RTX2070 SUPER

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox RTX2070 SUPER, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox RTX2070 SUPER ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox RTX2070 SUPER vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox RTX2070 SUPER - Herný PC
Alza GameBox RTX2070 SUPER
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto a počítačem Alza GameBox Core RTX2070 Super ?
Dobrí deň. Mám záujem o tento počítač len by som chcel do neho namontovať vasim servisom ssd disk ktory bude kompatibilný so zostavou. Je to možné?
Specifikace jsou nedostatecne. Proc neuvadite vyrobce graf. karty apod. protoze je to nejaky noname?
Dobrý deň. Rozmýšlam o zakúpení preto sa chcem opýtať či to utiahne Streamovanie na YTB, Twitchi a koľko FPS budem mať v hrách Fortnite, PUBG, CS:GO, GTA5 a poprípadne či to utiahne aj 12 hodinový stream.
Dobrý den, můžu k tomu připojit 4k monitor ?
Dobrý den ,můžu k tomu přidělat mechaniku?
je mozne u pc vymenit skrin za jinou?
Dobrý den, v popisu je "4× USB 2.0", ale na VR je potřeba 3.0, je to chyba nebo jsou to opravdu jen 2.0?
Zdravím, chcem sa opýtať prečo mi fungujú iba tie spodné výstupy zo zadu počitatča kde sú 3x Display port a 1x HDMI. A tie horne nefunguju kde je internet a podobné koncovky. Celý ten obdĺžnik kde je ta nálepka MSI tak ked tam zapojím HDMI z druhého monitora tak to píše že nepripojený kábel. Ďakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16