Obnoviť stránku

Diskusia k Alza GameBox RTX2070 SUPER

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox RTX2070 SUPER, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox RTX2070 SUPER ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox RTX2070 SUPER vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox RTX2070 SUPER - Herný PC
Alza GameBox RTX2070 SUPER
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 3
Dobrý den, měl bych jeden "velmi základní" dotaz: jakou zkratkou se dostanete do BIOSU PC? (obvyklé "F"/Del mi nefungují, resp. to končí černou obrazovkou, pokud PC rovnou nenaběhne). Druhý dotaz je jak zapnout TPM čip (doufám, že tam je), jelikož jeho absence vede k tomu, že nelze provést update z Win10 na Win11. Děkuji za odpověď a zdravím Vás! VJ.
Bude tento PC do Vianoc ešte na predaj.
dobrý deň môžem sa opýtať či znamená "predaj skončil" znamena to že tovar sa u vás už nebude predávať, alebo že je momentálne nedostupný. ďakujem
Dobry den , pri trochu narocnejsich hernich okamzicich zacne pc piskat .. predpokladam ze to je akusticke upozorneni na zvysenou teplotu. Ale jakeho komponentu a hlavne kde se to da nastavovat ? V biosu jsem nic zapnuteho nenasel. Prijde mi to jako zavada. Dekuji za odpoved.
Dobrý deň chcel by som sa spýtať aký monitor by ste mi k tomuto počítaču doporučili.
Ale ako zapnem ten turbo boost??
Ale ako zapnem ten turbo boost??
Ale ako zapnem ten turbo boost??
Dobrý den ,v kolika fps to rozjede doom eternal na full detaily při streamovaní? Děkuji za odpověď
Dobry den, je prosim mozne nejak zmenit barvu osvetleni case? Mam tuto variantu - cerny case, cervene osvetleni - ale nikde jsem tu moznost nenasel. V BIOS neni, aplikace Mystic Light od MSI nefunguje. Zda se mi, jako by to bylo nejak blokovane a nebo na pevno nastavene hardwarove. Dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07