Obnoviť stránku

Diskusia k Alza GameBox RTX2060

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox RTX2060, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox RTX2060 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox RTX2060 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox RTX2060 - Herný PC
Alza GameBox RTX2060
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 25 Recenzie 2
Dobrý den chtěl bych se jen ujistit že tento PC uchladí celodenní hraní PUBG a jiných náročných her můj starý PC je radiátor tak mám strach :(
Dobrý deň, mám problém s týmto PC a neviem ako mám postupovať. Hrávam na ňom MX simulátor a Train simulátor 2020. Obidve hry mi sekajú. Obraz seká cca každých 20s a zvuk vydáva pri tom seknutí také zachrapčanie, alebo zavrčanie. Pokúšal som sa to vyriešiť nastavením grafickej karty v ovládacom paneli NVIDIA a nastavením grafiky hier, ale nepomohlo to. Predpokladám, že nový PC by takto nemal fungovať. Viete mi poradiť nejaký postup ako to vyriešiť?
dobrý deň je tento počítač vhodný pre youtubera ?
chtěl jsem se zeptat na kolik FPS cca vytáhne tento pc hru GTA 5.
Akú veľkosť ma HDD?
Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o pomoc s podsvícením ventilátorů u PC sestavy. I když nastavím v aplikaci pro správu podsvícení PC RGB Fusion všechny Led na OFF stejně Pc toto nastavení ignoruje (stejně tak i když provedu změnu barev). Děkuji za podporu
Dobry den, chcel by som sa opytat ci je tento pc kompatibilný s týmto monitorom https://www.alza.sk/24-aoc-c24g1-d5530701.htm Vopred ďakujem za odpoveď.
V popise je napisane, ze tento PC ma wifi, je to pravda, alebo somarina? Vzhladom nato, ze maticna doska nema wifi.
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či si môžem sám namontovať ďalší ssd disk, bez toho, aby mi spadla záruka.
Dobrý den, zajímalo by mě jestli tento počítač má zvlášť díru na sluchátka a na mikrofon.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19