Obnoviť stránku

Diskusia k Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon - Herný PC
Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
what motherboard in Alza GameBox Core RTX3060Ti Carbon
Dobry den, za prve kupil som tento PC a uz fakt nechcem vracat dalsi (ten predtym tam blbo vrcal vetrak) ale nesvieti tam vobec chladic na procesor. mne to skor vyhovuje ze nesvieti ale je mozne ze s tym chladenim je aj nieco ine zle pokial nesvieti ? za druhe, prosim davajte do PC zatial stale win 10, na win 11 furt nieco nefunguje, napr teraz tam vobec sa neda otvorit windows defender, ani po reset to tovarenskych a ani ziadne tipy na nete cez powershell nefunguju, ale ani kvoli tomu to nemienim vracat uz
dobrý den, je tento komponent- Cooler Master ELV8 Kód: CAelv8 Prod. číslo: MAZ-IMGB-N30NA-R1 kompatibilní s tímto počítačem? uchycení do NZXT H510 Matte Black POČÍTAČOVÁ SKŘÍŇ
Dobrý den, mám zájem o Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon. Nikde ve specifikacích se nepíše o vstupu pro pevnou síť. Je tam takový vstuo?
Dobrý den, chtěl bych si koupit Alza GameBox Core RTX3060 Ti+ Carbon, ale potřebuji Windows 11 Pro (nikoliv Home). Dá se to nějak zařídit? Díky za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09